Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Siirappi, tumma35g112kcal0g25.9g0g0g
Sokeri 35g142kcal0g35g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Neilikka, annos 4g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai79g276kcal9.4g55.9g1.7g2.4g
Oivariini, 60 (100g)75g413kcal0.8g0.8g45g0g
Liivatelehti, gelatiini20g70kcal17.1g0g0g0g
Flora vispi 20%250g550kcal7.5g12.5g50g0g
Flora Vanilla 12%250g475kcal11.3g40g30g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.9g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g300g810kcal24g36g60g0g
Puolukka 300g117kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3090g7300kcal146.8g657g435g20.4g
Valittu annoskoko1545g3650kcal73.4g328.5g217.5g10.2g
Annoskoko puolitettuna773g1825kcal36.7g164.3g108.8g5.1g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.3g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103137