Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g400g492kcal84g0g16.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g270kcal0g0g30g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Soijakastike100g60kcal5.2g9.5g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g2612kcal212.6g171.4g114.6g56.4g
Valittu annoskoko3948g1306kcal106.3g85.7g57.3g28.2g
Annoskoko puolitettuna1974g653kcal53.2g42.9g28.7g14.1g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251