Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g228kcal7.8g46.2g1.4g2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 20g74kcal3.7g2.2g4.3g6.1g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 10g36kcal0g0g4g0g
Korppujauho 14g51kcal1.5g10.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana998g2240kcal92.6g293.2g73.6g17.6g
Valittu annoskoko499g1120kcal46.3g146.6g36.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna250g560kcal23.2g73.3g18.4g4.4g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256