Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 75g403kcal0.7g0.5g45g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl40g136kcal5.6g22.4g2.7g4.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow50g7.5kcal1g0.9g0.1g1.2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g180g288kcal14.4g7.2g23.4g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g4038kcal197.6g210.6g270g20.8g
Valittu annoskoko1033g2019kcal98.8g105.3g135g10.4g
Annoskoko puolitettuna516g1009kcal49.4g52.7g67.5g5.2g
Arvot/100g100g196kcal9.6g10.2g13.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564