Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 300g252kcal54.8g0g3.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)50g160kcal18.5g0g9.5g0g
Korppujauho 20g73kcal2.1g15g0.2g1.1g
Maitojauhe rasvaton 15g53kcal4.9g7.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1158g1367kcal162g45.8g66.4g2.2g
Valittu annoskoko579g684kcal81g22.9g33.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna290g342kcal40.5g11.5g16.6g0.6g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171