Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)250g451kcal47.6g0.3g27.5g0g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Sitruunamehu, laimentamaton33g7kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g417g250kcal4.2g18.8g16.7g2.5g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.3g5.7kcal0.3g1.1g0g0g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g2372kcal115.8g58.8g179.8g15.2g
Valittu annoskoko1000g1186kcal57.9g29.4g89.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna500g593kcal29g14.7g45g3.8g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191