Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)301g541kcal57.1g0.3g33.1g0g
Purjosipuli 271g62kcal4.9g6.5g0.5g5.7g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g501g301kcal5g22.5g20g3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g2846kcal138.6g70.2g215.6g18.4g
Valittu annoskoko1200g1423kcal69.3g35.1g107.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna600g711kcal34.7g17.6g53.9g4.6g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191