Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)351g631kcal66.6g0.4g38.6g0g
Purjosipuli 316g72kcal5.7g7.6g0.6g6.6g
Sitruunamehu, laimentamaton47g10kcal0.1g0.7g0g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g584g351kcal5.8g26.3g23.4g3.5g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.7g7.9kcal0.4g1.5g0g0g
Oliiviöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g3320kcal161.6g82.2g251.8g21.4g
Valittu annoskoko1400g1660kcal80.8g41.1g125.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna700g830kcal40.4g20.6g63g5.4g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191