Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)401g721kcal76.1g0.4g44.1g0g
Purjosipuli 361g83kcal6.5g8.7g0.7g7.6g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.9g0g0.1g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g668g401kcal6.7g30.1g26.7g4g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.3g9kcal0.4g1.7g0g0g
Oliiviöljy 72g638kcal0g0g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g3794kcal184.8g94g287.6g24.8g
Valittu annoskoko1600g1897kcal92.4g47g143.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna800g949kcal46.2g23.5g71.9g6.2g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191