Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)451g811kcal85.6g0.5g49.6g0g
Purjosipuli 406g93kcal7.3g9.7g0.8g8.5g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g751g451kcal7.5g33.8g30.1g4.5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Oliiviöljy 81g718kcal0g0g81.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g4269kcal207.8g105.6g323.6g27.8g
Valittu annoskoko1800g2135kcal103.9g52.8g161.8g13.9g
Annoskoko puolitettuna900g1067kcal52g26.4g80.9g7g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191