Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)50g90kcal9.5g0.1g5.5g0g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton6.7g1.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g84g50kcal0.8g3.8g3.3g0.5g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g474kcal23g12g35.8g3g
Valittu annoskoko200g237kcal11.5g6g17.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna100g119kcal5.8g3g9g0.8g
Arvot/100g100g119kcal5.7g3g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191