Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)501g902kcal95.2g0.5g55.1g0g
Purjosipuli 451g103kcal8.2g10.8g0.9g9.5g
Sitruunamehu, laimentamaton67g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g835g501kcal8.3g37.6g33.4g5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g11kcal0.5g2.1g0g0g
Oliiviöljy 90g797kcal0g0g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g4743kcal231.2g117.2g359.6g30.8g
Valittu annoskoko2000g2372kcal115.6g58.6g179.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna1000g1186kcal57.8g29.3g89.9g7.7g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191