Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)75g135kcal14.3g0.1g8.3g0g
Purjosipuli 68g16kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g125g75kcal1.3g5.6g5g0.8g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana599g710kcal34.8g17.6g53.8g4.6g
Valittu annoskoko300g355kcal17.4g8.8g26.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna150g178kcal8.7g4.4g13.5g1.2g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191