Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)100g180kcal19g0.1g11g0g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g167g100kcal1.7g7.5g6.7g1g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g949kcal46g23.4g71.8g6.2g
Valittu annoskoko400g474kcal23g11.7g35.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna200g237kcal11.5g5.9g18g1.6g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191