Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)150g271kcal28.5g0.2g16.5g0g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1423kcal69.2g35.2g107.8g9.2g
Valittu annoskoko600g712kcal34.6g17.6g53.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna300g356kcal17.3g8.8g27g2.3g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191