Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)200g361kcal38.1g0.2g22g0g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.6kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g334g200kcal3.3g15g13.4g2g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.7g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Oliiviöljy 36g319kcal0g0g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1897kcal92.6g46.8g144g12.2g
Valittu annoskoko800g949kcal46.3g23.4g72g6.1g
Annoskoko puolitettuna400g474kcal23.2g11.7g36g3.1g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191