Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai400g1480kcal20g128g100g8g
Pinaattipakaste 150g150g21kcal2.9g0.6g0.8g2g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 200g598kcal36g2.4g50g0g
Pinjansiemenet, Parrots50g310kcal14.5g6.5g27.5g1.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 200g172kcal6.2g8.8g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g5570kcal199.4g299.2g403.2g31.4g
Valittu annoskoko1275g2785kcal99.7g149.6g201.6g15.7g
Annoskoko puolitettuna638g1393kcal49.9g74.8g100.8g7.9g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218