Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Currytahna punainen (Pirkka)10g26kcal0.2g0.9g2.4g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g20g4kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Katkarapu 500g342kcal72.2g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g2216kcal155.8g74g141.2g24.4g
Valittu annoskoko1236g1108kcal77.9g37g70.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna618g554kcal39g18.5g35.3g6.1g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228