Suklaabrowniekakku (Iltalehti)
1. Mittaa kattilaan voi ja paloiteltu suklaa (175 g). Sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin, että seos on tasaista ja kiiltävää.
Jäähdytä.
2. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi.
Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.
3. Lisää myös vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Sekoita taikinaan lopuksi rouhittu suklaa (50 g) ja pähkinät.
Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.
Tarjoile kermavaahdon kera.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa
Suvits