Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaabrowniekakku (Iltalehti)

1. Mittaa kattilaan voi ja paloiteltu suklaa (175 g). Sulata miedolla lämmöllä välillä sekoittaen niin, että seos on tasaista ja kiiltävää.

Jäähdytä.

2. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.

3. Lisää myös vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita taikinaan lopuksi rouhittu suklaa (50 g) ja pähkinät.

Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.

Jäähdytä ja koristele tomusokerilla.

Tarjoile kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1270kcal2.1g0.7g142.3g0g
Tumma suklaa 86% (Marabou)225g1361kcal19.3g42.8g122.6g29.3g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Macadamianpähkinä, australia, käsittelemätön50g358kcal4g4.5g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1825g8619kcal104.2g616.4g639.8g63.2g
Valittu annoskoko913g4309kcal52.1g308.2g319.9g31.6g
Annoskoko puolitettuna456g2155kcal26.1g154.1g160g15.8g
Arvot/100g100g472kcal5.7g33.8g35.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104571