Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Heidin Saaristolaisleipä

Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja sekoita siihen hiiva, siirappi ja suola.

Lisää joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada taikina vuokaleipävuokiin 2 x 30cm vuokaan ja anna kohota 2h.

Paista 160-170 astetta 1,5 - 2h.

Jos alkaa tummumaan päältä laita leivinpaperi päälle.

Säilyy hyvin jääkaapissa jopa viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2948 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1000g320kcal33g45g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma300g960kcal0.3g222g0g0g
Hiiva 75g56kcal9.8g0.8g0.3g5.2g
Vehnäjauho, sunnuntai650g2275kcal78g461.5g13.7g19.5g
Kaljamallas, Tuoppi, 1dl=80g (rouhittu ruismallas)300g1137kcal35.1g231g6.6g42.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g300g420kcal42g42g10.2g144g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g300g915kcal29.1g183.9g6g43.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5895g12166kcal454.6g2372.4g73.6g510.2g
Valittu annoskoko2948g6083kcal227.3g1186.2g36.8g255.1g
Annoskoko puolitettuna1474g3042kcal113.7g593.1g18.4g127.6g
Arvot/100g100g206kcal7.7g40.2g1.2g8.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105153