Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow500g1410kcal89.5g317.5g4.5g50g
Hirvenjauheliha oma saalis400g448kcal88g0g12g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g300g390kcal33g4.5g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g4496kcal421g644g87g100g
Valittu annoskoko3200g2248kcal210.5g322g43.5g50g
Annoskoko puolitettuna1600g1124kcal105.3g161g21.8g25g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226