Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g70g273kcal0.1g67.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1321g3600kcal71.2g455.2g163.2g23.8g
Valittu annoskoko661g1800kcal35.6g227.6g81.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna330g900kcal17.8g113.8g40.8g6g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257