Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)100g330kcal6.7g80g0.4g0g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Paprika punainen 133g39kcal1.3g6g0.5g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g123g35kcal0.7g7.3g0.2g3.1g
Herkkusieni 67g11kcal1.4g0.2g0.2g1g
Herne, pakaste (rainbow)133g113kcal8g20g0g4.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka27g22kcal0.9g5.1g0.3g0.3g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g20g13kcal1.5g1.8g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)207g256kcal45.4g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1834kcal135.6g253g34g27.2g
Valittu annoskoko1160g917kcal67.8g126.5g17g13.6g
Annoskoko puolitettuna580g459kcal33.9g63.3g8.5g6.8g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317