Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)125g412kcal8.4g99.9g0.5g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Paprika punainen 167g49kcal1.6g7.5g0.7g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g154g43kcal0.9g9.2g0.3g3.9g
Herkkusieni 83g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Herne, pakaste (rainbow)167g142kcal10g25g0g5.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka33g27kcal1.1g6.3g0.3g0.3g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g25g16kcal1.9g2.2g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)258g320kcal56.8g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g2292kcal169.4g316g42.4g34.2g
Valittu annoskoko1450g1146kcal84.7g158g21.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna725g573kcal42.4g79g10.6g8.6g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317