Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)150g495kcal10g119.9g0.6g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g185g52kcal1.1g11g0.4g4.6g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Herne, pakaste (rainbow)200g170kcal12g30g0g6.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Tomaattipyree, Pirkka40g33kcal1.4g7.6g0.4g0.4g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g30g20kcal2.2g2.7g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)310g384kcal68.2g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g2751kcal203.4g379.4g51g41g
Valittu annoskoko1740g1375kcal101.7g189.7g25.5g20.5g
Annoskoko puolitettuna870g688kcal50.9g94.9g12.8g10.3g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317