Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)200g660kcal13.4g159.9g0.8g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Paprika punainen 267g78kcal2.5g12g1.1g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g247g69kcal1.5g14.7g0.5g6.2g
Herkkusieni 133g21kcal2.8g0.4g0.4g2g
Herne, pakaste (rainbow)267g227kcal16g40g0g8.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g13g120kcal0g0g13.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka53g44kcal1.8g10.1g0.5g0.5g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g40g26kcal3g3.6g0.2g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)413g512kcal90.9g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g3667kcal271.2g505.8g68.2g54.8g
Valittu annoskoko2320g1833kcal135.6g252.9g34.1g27.4g
Annoskoko puolitettuna1160g917kcal67.8g126.5g17.1g13.7g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317