Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)225g742kcal15.1g179.9g0.9g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g277g78kcal1.7g16.5g0.6g6.9g
Herkkusieni 150g24kcal3.1g0.4g0.5g2.2g
Herne, pakaste (rainbow)300g255kcal18g45g0g9.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g45g29kcal3.4g4g0.2g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)465g576kcal102.2g0g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g4126kcal304.8g569g76.8g61.4g
Valittu annoskoko2610g2063kcal152.4g284.5g38.4g30.7g
Annoskoko puolitettuna1305g1032kcal76.2g142.3g19.2g15.4g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317