Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)25g83kcal1.7g20g0.1g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.6kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Herkkusieni 17g2.7kcal0.3g0g0.1g0.2g
Herne, pakaste (rainbow)33g28kcal2g5g0g1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.7g5.5kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5g3.2kcal0.4g0.4g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)52g64kcal11.4g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g458kcal33.8g63g8.6g6.8g
Valittu annoskoko290g229kcal16.9g31.5g4.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna145g115kcal8.5g15.8g2.2g1.7g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317