Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)250g825kcal16.7g199.9g1g0g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Paprika punainen 333g98kcal3.1g15g1.3g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g308g86kcal1.8g18.3g0.6g7.7g
Herkkusieni 167g27kcal3.5g0.5g0.5g2.5g
Herne, pakaste (rainbow)333g283kcal20g50g0g10.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g17g150kcal0g0g16.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka67g55kcal2.3g12.7g0.7g0.7g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g50g33kcal3.7g4.5g0.2g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)516g640kcal113.6g0g20.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g4584kcal339g632.4g85g68.2g
Valittu annoskoko2900g2292kcal169.5g316.2g42.5g34.1g
Annoskoko puolitettuna1450g1146kcal84.8g158.1g21.3g17.1g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317