Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)300g990kcal20.1g240g1.2g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g370g104kcal2.2g22g0.7g9.3g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Herne, pakaste (rainbow)400g340kcal24g60g0g12.4g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Tomaattipyree, Pirkka80g66kcal2.7g15.2g0.8g0.8g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g60g39kcal4.5g5.4g0.3g0.1g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)620g769kcal136.4g0g24.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6964g5504kcal407g759g102.2g82.2g
Valittu annoskoko3482g2752kcal203.5g379.5g51.1g41.1g
Annoskoko puolitettuna1741g1376kcal101.8g189.8g25.6g20.6g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317