Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)50g165kcal3.3g40g0.2g0g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.5g
Herkkusieni 33g5.3kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Herne, pakaste (rainbow)67g57kcal4g10g0g2.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g10g6.5kcal0.7g0.9g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)103g128kcal22.7g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g917kcal67.6g126.4g16.8g13.8g
Valittu annoskoko580g459kcal33.8g63.2g8.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna290g229kcal16.9g31.6g4.2g3.5g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317