Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)75g248kcal5g60g0.3g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Herkkusieni 50g8kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Herne, pakaste (rainbow)100g85kcal6g15g0g3.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g15g10kcal1.1g1.4g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)155g192kcal34.1g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1741g1376kcal101.8g190g25.6g20.8g
Valittu annoskoko871g688kcal50.9g95g12.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna435g344kcal25.5g47.5g6.4g5.2g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317