Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g900g216kcal10.8g36.9g1.8g9.9g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 300g414kcal56.3g0g21g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g100g370kcal8.7g76g3.7g4g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Purjosipuli, annos 20g20g3.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3621g3471kcal168.2g240.4g209.8g29.2g
Valittu annoskoko1811g1735kcal84.1g120.2g104.9g14.6g
Annoskoko puolitettuna905g868kcal42.1g60.1g52.5g7.3g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106199