Kaalikääryleet
Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.
Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.
Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.
POista kovat kannat.
Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.
Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.
Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.
Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.
Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.
Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa
Nuusku0