Viipaloi kesäkurpitsa (jota tulee tuplaten se, mitä ohje neuvoo, mutta en osannut enää muokata
).
Tee tonnikalakastike:
Kuullota silputtu sipuli ja paprika.
Lisää tomaattimurska, salsakastike, haluamasi mausteet ja tonnikala.
Anna hautua sen aikaa kun valmistat juustosoosin.
Ja sitten juustokastike:
Kiehauta juusto-parsakaalikeitto (laita neuvottua vähemmän nestettä).
Sulata joukkoon viipale Aamupala-cheddaria.
Lado tonnikalakastike, juustokastike ja kesäkurpitsaviipaleet vuokaan kerroksittain perinteisen lasagnen tapaan.
Päälle tomaatin siivuja, oliivia ja juustoraastetta.
Sitten uuniin 200-250 asteeseen ja paistellaan niin kauan, että juustorasteen väri houkuttelee syömään.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaaSohvineiti