Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 600g992kcal100.5g0g66g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)52g140kcal15.6g0g8.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g10g88kcal0g0g10g0g
Mantelirouhe, 1 rkl20g116kcal4.2g1.1g10.1g2.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)80g68kcal0.8g2.8g5.6g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g2856kcal244.4g16.4g201.2g6.6g
Valittu annoskoko828g1428kcal122.2g8.2g100.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna414g714kcal61.1g4.1g50.3g1.7g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765