Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 30g268kcal0g0g30.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Paprika keltainen 338g102kcal3.2g17.2g0.7g6.8g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g563g113kcal3.4g21.4g1.7g33.8g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g608g881kcal100.3g9.1g51.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow68g122kcal0.4g3.8g11.5g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g113g28kcal0g0g0g0g
Soijakastike 61g37kcal3.1g5.8g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 900g1305kcal29.3g284.5g2g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g6051kcal294.2g736.4g200.4g105.4g
Valittu annoskoko3330g3026kcal147.1g368.2g100.2g52.7g
Annoskoko puolitettuna1665g1513kcal73.6g184.1g50.1g26.4g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106784