Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g63g13kcal0.4g2.4g0.2g3.8g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g68g98kcal11.1g1g5.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow7.5g14kcal0g0.4g1.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g13g3.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 6.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 100g145kcal3.3g31.6g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g672kcal32.8g82g22.2g12g
Valittu annoskoko370g336kcal16.4g41g11.1g6g
Annoskoko puolitettuna185g168kcal8.2g20.5g5.6g3g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106784