Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Paprika keltainen 375g113kcal3.5g19.1g0.8g7.5g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g625g125kcal3.8g23.8g1.9g37.5g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g675g979kcal111.4g10.1g57.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow75g135kcal0.5g4.3g12.8g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g125g31kcal0g0g0g0g
Soijakastike 68g41kcal3.5g6.4g0.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 1000g1450kcal32.6g316.1g2.2g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g6724kcal327.2g818.2g222.8g116.6g
Valittu annoskoko3700g3362kcal163.6g409.1g111.4g58.3g
Annoskoko puolitettuna1850g1681kcal81.8g204.6g55.7g29.2g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106784