Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia400g560kcal68g0g32g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)36g137kcal4.7g27.4g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu59g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1394g1565kcal159.4g59.2g76.2g1.4g
Valittu annoskoko697g782kcal79.7g29.6g38.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna349g391kcal39.9g14.8g19.1g0.4g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112