Rahkatorttu

RAHKATORTTU
175°C uunipellillinen tai 2 pyöreää vuokaa

Sekoita keskenään:

4 lasia vehnäj.

2 lasia sok.

2 tl leivinj.

2 tl soodaa
2 tl vaniljasok.

250 gr sulaa rasvaa (300)

Ota seoksesta syrjään 2 lasillista, jotka ripotellaan lopuksi päälle.

Lisää toiseen osaan, josta tulee torttupohja:

1 muna
1lasi piimää

Sekoita keskenään väliin tulevaa seosta varten:

2 prk rahkaa
1 lasi sok.

2 Munaa
1 tl vaniljasok.

1 sitruunan mehu ja raastettu kuori

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 448g1817kcal0g447.2g0g0g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g84kcal0g20.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 145g207kcal18.1g0.4g14.8g0g
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g176g61kcal6.5g7.5g0.7g0g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g439g285kcal48.3g18.4g1.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore44g11kcal0g4g0g0g
Sunnuntai AnniHelena kakkuvehnäjauho (Sunnuntai), annos 75g404g1413kcal48.5g286.7g8.5g12.1g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g220g1580kcal2.2g2.2g175.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g10949kcal248.2g1581.2g401.8g24.2g
Valittu annoskoko1904g5475kcal124.1g790.6g200.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna952g2737kcal62.1g395.3g100.5g6.1g
Arvot/100g100g288kcal6.5g41.5g10.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107329