Rahkatorttu

RAHKATORTTU
175°C uunipellillinen tai 2 pyöreää vuokaa

Sekoita keskenään:

4 lasia vehnäj.

2 lasia sok.

2 tl leivinj.

2 tl soodaa
2 tl vaniljasok.

250 gr sulaa rasvaa (300)

Ota seoksesta syrjään 2 lasillista, jotka ripotellaan lopuksi päälle.

Lisää toiseen osaan, josta tulee torttupohja:

1 muna
1lasi piimää

Sekoita keskenään väliin tulevaa seosta varten:

2 prk rahkaa
1 lasi sok.

2 Munaa
1 tl vaniljasok.

1 sitruunan mehu ja raastettu kuori

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 576g2336kcal0g575g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g108kcal0g26.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 186g266kcal23.3g0.6g19.1g0g
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g226g79kcal8.4g9.7g0.9g0g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g564g367kcal62.1g23.7g1.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore56g14kcal0g5.1g0g0.1g
Sunnuntai AnniHelena kakkuvehnäjauho (Sunnuntai), annos 75g519g1817kcal62.3g368.6g10.9g15.6g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g282g2032kcal2.8g2.8g225.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g14077kcal319g2033.2g516.6g31.6g
Valittu annoskoko2448g7039kcal159.5g1016.6g258.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna1224g3519kcal79.8g508.3g129.2g7.9g
Arvot/100g100g288kcal6.5g41.5g10.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107329