Rahkatorttu

RAHKATORTTU
175°C uunipellillinen tai 2 pyöreää vuokaa

Sekoita keskenään:

4 lasia vehnäj.

2 lasia sok.

2 tl leivinj.

2 tl soodaa
2 tl vaniljasok.

250 gr sulaa rasvaa (300)

Ota seoksesta syrjään 2 lasillista, jotka ripotellaan lopuksi päälle.

Lisää toiseen osaan, josta tulee torttupohja:

1 muna
1lasi piimää

Sekoita keskenään väliin tulevaa seosta varten:

2 prk rahkaa
1 lasi sok.

2 Munaa
1 tl vaniljasok.

1 sitruunan mehu ja raastettu kuori

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 640g2596kcal0g638.9g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 207g295kcal25.9g0.6g21.2g0g
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g251g88kcal9.3g10.8g1g0g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g627g408kcal69g26.3g1.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore63g16kcal0g5.6g0g0.1g
Sunnuntai AnniHelena kakkuvehnäjauho (Sunnuntai), annos 75g577g2019kcal69.2g409.6g12.1g17.3g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g314g2257kcal3.1g3.1g250.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g15642kcal354.4g2258.8g574g35g
Valittu annoskoko2720g7821kcal177.2g1129.4g287g17.5g
Annoskoko puolitettuna1360g3911kcal88.6g564.7g143.5g8.8g
Arvot/100g100g288kcal6.5g41.5g10.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107329