Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 500g260kcal59.2g0.5g2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 500g213kcal1.9g20.5g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 275g836kcal24.1g152.4g5.2g38.2g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2850g3029kcal173g444.4g14.8g79.4g
Valittu annoskoko1425g1515kcal86.5g222.2g7.4g39.7g
Annoskoko puolitettuna713g757kcal43.3g111.1g3.7g19.9g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385