Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 300g337kcal63.4g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Paprika punainen 188g55kcal1.8g8.4g0.8g3.6g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)150g60kcal1.7g10.8g0.8g2.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g23g104kcal0.1g0.1g11.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu188g113kcal1.9g8.4g7.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2316g1567kcal145.6g88.4g64.4g24.6g
Valittu annoskoko1158g784kcal72.8g44.2g32.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna579g392kcal36.4g22.1g16.1g6.2g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752