Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 350g394kcal74g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Paprika punainen 219g64kcal2.1g9.9g0.9g4.2g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.4g4.5g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)175g70kcal1.9g12.6g0.9g2.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g26g121kcal0.1g0.1g13.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu219g131kcal2.2g9.9g8.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g30kcal1.1g1.1g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2702g1828kcal169.6g103.4g75.2g28.8g
Valittu annoskoko1351g914kcal84.8g51.7g37.6g14.4g
Annoskoko puolitettuna676g457kcal42.4g25.9g18.8g7.2g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752