Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 400g450kcal84.6g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika punainen 250g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)200g80kcal2.2g14.4g1g2.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g30g138kcal0.2g0.2g15.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu250g150kcal2.5g11.3g10g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3088g2089kcal194g118.4g85.4g32.6g
Valittu annoskoko1544g1045kcal97g59.2g42.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna772g522kcal48.5g29.6g21.4g8.2g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752