Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 450g506kcal95.1g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Paprika punainen 281g82kcal2.6g12.7g1.1g5.3g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)225g90kcal2.5g16.2g1.1g3.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g34g155kcal0.2g0.2g17.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu281g169kcal2.8g12.7g11.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3474g2350kcal218g133.2g96.2g36.4g
Valittu annoskoko1737g1175kcal109g66.6g48.1g18.2g
Annoskoko puolitettuna868g588kcal54.5g33.3g24.1g9.1g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752