Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)25g10kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.8g17kcal0g0g1.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu31g19kcal0.3g1.4g1.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g261kcal24.4g14.8g10.8g4g
Valittu annoskoko193g131kcal12.2g7.4g5.4g2g
Annoskoko puolitettuna97g65kcal6.1g3.7g2.7g1g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752