Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 500g562kcal105.7g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Paprika punainen 313g92kcal2.9g14.1g1.3g5.9g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)250g100kcal2.8g18g1.3g3.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g38g173kcal0.2g0.2g19.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu313g188kcal3.1g14.1g12.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g42kcal1.6g1.6g3.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3860g2611kcal242.4g147.8g107g40.8g
Valittu annoskoko1930g1306kcal121.2g73.9g53.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna965g653kcal60.6g37g26.8g10.2g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752