Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 800g899kcal169g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika punainen 500g146kcal4.7g22.5g2g9.5g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)400g160kcal4.4g28.8g2g5.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g60g276kcal0.3g0.3g30.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu500g300kcal5g22.5g20g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6172g4175kcal387.4g236.2g170.8g65g
Valittu annoskoko3086g2088kcal193.7g118.1g85.4g32.5g
Annoskoko puolitettuna1543g1044kcal96.9g59.1g42.7g16.3g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752